O nama

Još jedan početak!

Osnovali smo Chrono Team sa željom da konačno učinimo mogućom realizaciju naših poslovnih ideja i planova o kojima pričamo, razmenjujemo ih i razrađujemo već duže vreme.

Dugo smo svi mi iz Chrono Teama u priči oko satova, u ljubavi sa tim malim čudima, ponekad pravim umetničkim delima. Svako od nas je sa satovima na svoj način, a dugo smo i radili zajedno, sarađivali na manjim i većim projektima, regionalnim i globalnim. Naravno, uglavnom vezano za satove i časovničarstvo.

Sada smo tu, na još jednom početku, puni lepe pozitivne energije, željni da zaljubljenicima u satove u Srbiji, regionu, pa i dalje širom sveta, ponudimo nešto novo, što smo primetili da nedostaje, nešto što mislimo da možemo bolje, drugačije i kreativnije.

Spremni smo sa našim prvim odabranim planovima i svesni da nas očekuje mnogo posla, da treba vremena da bismo sve postavili kako želimo. Ali obećavamo posvećenost u Chrono Teamu kao i u svim našim dosadašnjim uspešnim projektima. Obećavamo i da ćemo sve vreme pratiti i osluškivati i sve vas koji delite sa nama strast prema satovima… Jer tu, među nama su odgovori na sva pitanja i rešenja za sve poslovne izazove.

Za početak, krenuli smo sa uvozom, distribucijom i prodajom Condor kaiševa i narukvica za satove. Drago nam je što imamo priliku da sarađujemo sa ovim svetski poznatim, renomiranim proizvođačem za čije proizvode su zainteresovani brojni kupci u Srbiji i regionu.

Uskoro, biće nam zadovoljstvo da na sajtu i našim društvenim mrežama, pa i šire, objavimo sve o našim budućim aktivnostima, da ova “O nama” stranica bude iz meseca u mesec dugačija i sadržajnija.

Kroz naš rad promovisaćemo najbolje što možemo i sve naše partnere, one sa kojima razvijamo poslove, što znači da brinemo o zajedničkim interesima i da delimo slične ili iste vrednosti i uverenja. Naravno, sve vreme ostajemo bliski satovima i časovničarstvu i uživamo u njima.

Vaš Chrono Team!